x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Carne expirată de trei ani şi brânză mucegăită, la un magazin şi la un fast-food din Sectorul 4

Carne expirată de trei ani şi brânză mucegăită, la un magazin şi la un fast-food din Sectorul 4

24 Noi 2017   •   21:30
Carne expirată de trei ani şi brânză mucegăită, la un magazin şi la un fast-food din Sectorul 4

Activitatea unui magazin şi a unui fast-food au fost sistate, după ce inspectorii Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 4 au descoperit în cadrul acestor unităţi carne expirată de trei ani, brânză mucegăită, mezeluri şi dulciuri cu termene de valabilitate depăşite de luni întregi.


"În urma unui control de rutină, oamenii legii au confiscat zeci de kilograme de carne şi preparate, brânzeturi, mezeluri, iaurturi, toate cu termene de valabilitate depăşite de ani de zile şi care erau destinate comercializării. Carne veche de trei ani, lapte şi iaurturi fermentate, brânză mucegăită, hamburgeri, dulciuri, biscuiţi, măsline învechite, toate acestea puteau pune în pericol sănătatea şi viaţa cetăţenilor, odată consumate", a informat primăria, prin intermediul unui comunicat de presă.

Magazinul alimentar şi unitatea de tip fast-food se află în zona Tineretului. Marfa expirată a fost confiscată pentru a fi distrusă, iar agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 20.000 de lei.

"Neregulile nu s-au oprit aici. Mărfurile şi materiile prime erau depozitate în condiţii igienico-sanitare greu de imaginat, într-un spaţiu insalubru, cu umezeală, mucegai şi gândaci la tot pasul. Urmare a celor constatate, poliţiştii au decis sistarea de urgenţă a activităţii comerciale până la remedierea tuturor deficienţelor şi intrarea în legalitate", a precizat primăria. AGERPRES

×