x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Câteva sute de persoane protestează în faţa Parlamentului

Câteva sute de persoane protestează în faţa Parlamentului

06 Dec 2017   •   22:04
Câteva sute de persoane protestează în faţa Parlamentului

Câteva sute de persoane protestează miercuri seara, în faţa clădirii Parlamentului, împotriva modificărilor aduse legilor justiţiei.


Aceştia au venit cu steaguri tricolore şi ale Uniunii Europene şi cu pancarte cu mesaje cum ar fi "Vă vedem", "Hoţii", "PSD, ciuma roşie", "Respingeţi legile injustiţiei", "Jos ghearele de pe justiţie".

Ei scandează lozinci cum ar fi "Hoţii", "Jos corupţia", "Vrem medicamente, nu legi infecte", "Parlament penal, marş la tribunal".

În jurul orei 20,30 a avut loc o busculadă între protestatari şi jandarmi în momentul în care protestatarii au pătruns pe bulevardul Naţiunile Unite, dintre Parcul Izvor şi Palatul Parlamentului, ei încercând să blocheze circulaţia autovehiculelor. În urma intervenţiei jandarmilor, a fost restabilită ordinea în zonă.

La ora transmiterii acestei ştiri traficul rutier pe bulevardul Naţiunilor Unite nu este blocat, derulându-se sub coordonarea echipajelor de la Poliţia Rutieră. Grupul de protestatari este cantonat pe trotuarul de lângă Parcul Izvor, fiind înconjurat de un cordon de jandarmi. AGERPRES

×