x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Clubul Regal al Medicilor începe mâine

Clubul Regal al Medicilor începe mâine

11 Oct 2017   •   14:24
Clubul Regal al Medicilor începe mâine

Cea de-a treia ediție a Congresului Clubului Regal al Medicilor începe mâine, 12 octombrie. Peste 600 de specialişti din diferite domenii de activitate se întâlnesc pentru a discuta şi a se pune la curent cu cele mai noi tehnici medicale, care pot salva mii de vieţi.

Mâine sunt programate două cursuri pre-Congres: "Imagistica - rolul RMN în diagnosticarea cancerului mamar" (hotel Novotel) și "Aspecte particulare în somnologie”, unde locurile au fost deja ocupate în proporţie de 100%. Vineri, 13 octombrie, în cea de-a doua zi a Congresului, lectorii români și străini vor susține, la hotel Novotel, prezentări din domeniile Pediatrie, Obstetrică- Ginecologie, Chirurgie, ORL, Clinica Sânului, Neonatologie. Ultima zi a Congresului continuă cu teme de specialitate din Gastroenterologie, Oftalmologie, Neurosciene, Medicină de laborator, Chirurgia Toracică și Rezecții complexe în endometrioză.

Această ediție a Congresului se va bucura de participarea a aproximativ 600 de specialiști care împărtășesc aceleași valori și armonie, speakeri români și străini din peste 20 de specialități. Profesioniștii care nu s-au înscris online până pe 5 octombrie o mai pot face direct la fața locului, în timpul Congresului. Taxele de participare sunt: 50 de lei (membri Clubul Regal al Medicilor, medici rezidenți, biologi, biochimiști, chimiști și asistente medicale) și 150 de lei pentru cei care nu sunt membri ai Clubului Regal al Medicilor. Cel de-al treilea Congres este creditat EMC.

 

×