x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Cozile de la paşapoarte s-au mutat la mall. Program prelungit până la finalul lunii august

Cozile de la paşapoarte s-au mutat la mall. Program prelungit până la finalul lunii august

22 Aug 2017   •   16:09
Cozile de la paşapoarte s-au mutat la mall. Program prelungit până la finalul lunii august
Sursa foto: DIANA OROS

Haosul şi cozile de la paşapoarte ar trebui să devină istorie după ce, ieri, Direcția Generală de Pașapoarte a inaugurat un nou sediu în Bucureşti. Acesta a fost deschis ieri, în mall-ul Plaza România, preluând activitatea a trei puncte de lucru din Capitală şi, odată cu acestea, şi aglomeraţia de la centrul din Pipera.

Zeci de oameni s-au aşezat la coadă în faţa mall-ului din Sectorul 6, cu mult înainte de începerea programului, iar într-o oră şi jumătate, la cele 20 de ghişee ale noilui punct de lucru au fost depuse peste 200 de cereri de eliberare a paşapoartelor.

La noul sediu a venit, la ora 10.00, şi premierul Mihai Tudose, însoţit de prefectul de Bucureşti, Adrian Petcu. Premierul a stat doar 10 minute şi, după o scurtă verificare a birourilor şi două vorbe schimbate cu cei aşezaţi la coadă, s-a edificat: „În sfârşit, sunt condiţii civilizate”.

Programul normal pentru depunerea documentelor şi ridicarea paşapoartelor este între orele 8.30 şi 16.30 în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri, respectiv 8.30 – 18.30 pentru ziua de marţi. Până la finalul lunii august, însă, programul de lucru a fost prelungit, astfel că activitatea cu publicul se va desfăşura în fiecare zi lucrătoare de la ora 8.30 până la ora 18.30.

Odată cu deschiderea noului sediu, trei puncte de lucru din Capitală - respectiv cele situate în strada Ion Ţuculescu (Sector 3), strada Străduinţei (Sector 4) şi strada Virtuţii (Sector 6) - şi-au încetat activitatea.

 

×
Subiecte în articol: cozi la pasapoarte