x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Cursă între poliţişti şi un şofer beat pe Autostrada Soarelui! Cum s-a terminat urmărirea care a semănat panică printre şoferi

Cursă între poliţişti şi un şofer beat pe Autostrada Soarelui! Cum s-a terminat urmărirea care a semănat panică printre şoferi

09 Aug 2017   •   13:21
Cursă între poliţişti şi un şofer beat pe Autostrada Soarelui! Cum s-a terminat urmărirea care a semănat panică printre şoferi

O urmărire ca în filme între poliţişti şi un şofer aflat în pragul comei alcoolice a semănat panică, ieri, printre şoferii care conduceau pe Autostrada Soarelui.

Şoferii au fost cei care au sunat la numărul unic de urgenţă 112 după ce au observat că un tânăr conducea haotic, fiind la un pas de a provoca mai multe accidente.

Poliţiştii l-au interceptat pe şofer la kilometrul 105 al autostrăzii, însă acesta a refuzat să oprească la semnalul regulamentar. A urmat o cursă în care agenţii de la Rutieră au încercat să îl tragă pe dreapta pe şoferul fugar. Acesta din urmă a fost prins la spaţiul de servicii de la kilometrul 99, acolo unde maşina pe care o conducea a fost avariată din cauza vitezei excesive.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul alcoolemiei fiind de 1,40 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult, poliţiştii au descoperit că acesta nu avea permis de conducere.

Tot sub influenţa băuturilor alcoolice se afla şi pasagerul din dreapta, ambii fiind transportaţi la Spitalul Lehliu Gară penmtru prelevarea de probe biologice.

Pe numele şoferului, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Sursa:ObservatorTV
 

 

 

 

×
Subiecte în articol: şofer beat autostradă soarelui