x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Daniel Tudor, de la ANAF, vorbeste despre o surpriză plăcută

Daniel Tudor, de la ANAF, vorbeste despre o surpriză plăcută

20 Feb 2018   •   10:50
Daniel Tudor, de la ANAF, vorbeste despre o surpriză plăcută

Persoanele fizice vor avea un singur formular de completat şi sperăm ca acesta să fie inteligent, iar în formula actuală va fi o surpriză plăcută, a declarat, marţi, vicepreşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) Daniel Tudor, într-o conferinţă organizată de PwC România.

 

"În legătură cu noua propunere care va fi făcută pe formularul unic pentru persoanele fizice: încercam să îl creăm într-o manieră facilă pentru contribuabili. Sperăm să fie un formular inteligent. Nu ştiu dacă vom reuşi tehnic să avem o aplicaţie aşa cum ne-o dorim. În formula actuală va fi o surpriză plăcută şi pentru noi şi pentru contribuabili", a spus Tudor.

Potrivit acestuia, Fiscul îşi doreşte să fie partener în relaţia cu contribuabilii.

"Ne dorim să fim parteneri. Va fi un singur formular destinat persoanelor fizice pentru a fi mai facil. Este o propunere pe care am înaintat-o colegilor de la minister. Noi sperăm să reuşim", a explicat oficialul ANAF.

La rândul său, secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice Oana Iacob a dat asigurări, în aceeaşi conferinţă, că autorităţile vor prezenta un proiect privind Declaraţia 600 până pe 15 aprilie, în acest moment avându-se în vedere simplificarea sistemului de declarare şi plată. AGERPRES

×
Subiecte în articol: anaf declaratie 600, formular surpriza