x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Firea: Extinderea transportului cu metroul componentă "vitală" a planului de ameliorare a traficului în Bucureşti

Firea: Extinderea transportului cu metroul componentă "vitală" a planului de ameliorare a traficului în Bucureşti

21 Aug 2017   •   12:27
 Firea:  Extinderea transportului cu metroul componentă "vitală" a planului de ameliorare a traficului în Bucureşti

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a afirmat luni că extinderea transportului cu metroul reprezintă o componentă "vitală" a planului de ameliorare a traficului în Bucureşti, salutând alocarea sumei de 34,2 milioane de euro din Fondul de Coeziune pentru finanţarea fazei a doua a proiectului ce vizează lucrările de extindere a liniei 4 între Parcul Bazilescu şi cartierul Străuleşti.

"Extinderea metroului este o componentă vitală a planului de ameliorare a traficului în Bucureşti şi, în acest context, este cu atât mai importantă susţinerea pe care o primim din partea Comisiei Europene", a declarat Firea, potrivit unui comunicat al PMB transmis, luni, AGERPRES.

Primarul Capitalei şi-a exprimat aprecierea faţă de susţinerea pe care comisarul european Corina Creţu o manifestă faţă de proiectele de infrastructură ale ţării noastre.

"Doamna comisar Corina Creţu m-a asigurat, în repetate rânduri, că va acorda sprijin pentru toate proiectele majore de infrastructură care au drept consecinţă îmbunătăţirea vieţii bucureştenilor", a spus Gabriela Firea. AGERPRES

×
Subiecte în articol: firea metrou extindere