x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Grevă spontană la Spitalul TBC din Roșiorii de Vede

Grevă spontană la Spitalul TBC din Roșiorii de Vede

16 Mai 2017   •   13:45
Grevă spontană la Spitalul TBC din Roșiorii de Vede

Aproximativ 30 de asistenți medicali, infirmiere și personal auxiliar au întrerupt activitatea la spitalul TBC din Roșiorii de Vede, nemulțumiți de condițiile de muncă, de lipsa finanțării și a dotărilor.

Protestatarii acuză directorul unității medicale, Corina Chiriță, de management defectuos și spun că, până în prezent, actualul manager a rămas nepăsător la doleanțele lor. Angajații spun că, în ultimele trei luni, au luat salariile cu întârziere, din pricina faptului că documentele sunt trimise cu întârziere la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Teleorman.

Luna aceasta, afirmă unele cadre medicale, managerul a depus actele cu salarii la închiderea programului, învocând că nu a ajuns la timp deoarece a fost la ziua onomastică a unui coleg.

De cealaltă parte, Adrian Drâmbu, director economic, se apără și spune că documentele cu salarii au fost depuse într-un termen rezonabil, încă din data de 5 mai a.c. Acesta recunoaște că au fost întârzieri, însă ele au fost provocate de faptul că data de salariu a căzut într-o zi nelucrătoare.

Sursa: explozivnews24.ro

×