x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Incredibil! O bonă a ajuns în arestul poliției, după ce a furat din casa în care muncea mai multe bunuri

Incredibil! O bonă a ajuns în arestul poliției, după ce a furat din casa în care muncea mai multe bunuri

30 Mar 2018   •   17:33
Incredibil! O bonă a ajuns în arestul poliției, după ce a furat din casa în care muncea mai multe bunuri

O femeie angajată ca bonă pentru a avea grijă de copiii unei familii din Bucureşti a furat din casa în care muncea mai multe bijuterii, precum şi un card de salariu, pe care o tânăra de 19 ani l-a folosit pentru cumpărarea mai multor produse. Femeia şi tânăra au fost arestate preventiv.Potrivit Poliţiei Capitalei, o femeie de 31 de ani a sesizat poliţia cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute i-au furat din casă mai multe bijuterii şi cardul de salariu, care a fost utilizat pentru mai multe plăţi.

Poliţiştii au descoperit ulterior că bona, o femeie de 36 de ani, pe care familia o angajase la începutul lunii martie în urma unui anunţ de pe internet, a furat bijuteriile şi cardul, care a fost folosit pentru mai multe plăţi şi adus înapoi în casa familiei.

În urma percheziţiilor făcute la domiciliul bonei, poliţiştii au găsit bijuteriile furate. De asemenea, au descoperit faptul că o tânără de 19 ani a folosit cardul de salariu.

Cele două femei au fost arestate preventiv, fiind cerccetate pentru furt, operaţiuni financiare în mod fraudulos şi accesul ilegal la un sistem informatic.http://www.observator.tv

×
Subiecte în articol: bona arestata furt