x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Infotrafic: Ceaţă densă pe autostrăzile A2 - tronsonul Feteşti-Constanţa şi A4 Ovidiu - Agigea

Infotrafic: Ceaţă densă pe autostrăzile A2 - tronsonul Feteşti-Constanţa şi A4 Ovidiu - Agigea

05 Mai 2018   •   08:58
Infotrafic: Ceaţă densă pe autostrăzile A2 - tronsonul Feteşti-Constanţa şi A4 Ovidiu - Agigea

Centrul Infotrafic atenţionează sâmbătă conducătorii auto că pe Autostrada Soarelui, tronsonul Feteşti - Constanţa, şi pe A4 Ovidiu - Agigea este ceaţă densă, fiindu-le recomandat să circule cu prudenţă.

 

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuieşte conducătorii auto care se deplasează pe autostrada A2 Bucureşti - Constanţa să conducă prudent, să utilizeze luminile de întâlnire şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, întrucât pe tronsonul Feteşti - Constanţa (între kilometrii 144 şi 212) se circulă în condiţii de ceaţă densă (vizibilitatea pe carosabil este redusă sub 50 de metri). Recomandările sunt valabile şi pentru automobiliştii care se deplasează pe autostrada A4 Ovidiu - Agigea, pe care se circulă în aceleaşi condiţii", potrivit centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Conform aceleiaşi surse, din cauza ceţii dense, porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud-Agigea au fost închise în această dimineaţă, începând cu ora 07,15. AGERPRES

×