x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social ISMB va face verificări în urma afirmaţiilor unui părinte cu privire la greutatea ghiozdanului copilului său

ISMB va face verificări în urma afirmaţiilor unui părinte cu privire la greutatea ghiozdanului copilului său

09 Oct 2017   •   13:52
ISMB va face verificări în urma afirmaţiilor unui părinte cu privire la greutatea ghiozdanului copilului său

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti va face verificări în urma afirmaţiilor unui părinte cu privire la greutatea ghiozdanului copilului său.

Potrivit unui comunicat de presă, IŞMB va iniţia după caz demersurile necesare pe lângă autorităţile locale, astfel încât să fie asigurate condiţiile optime de şcolarizare pentru elevii din Capitală.

"Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a luat act de protestul doamnei Nicoleta Vaia, nemulţumită de greutatea ghiozdanului pe care îl poartă zilnic, la şcoală, fiul dumneaei. Menţionăm faptul că, în zilele imediat următoare, inspectorii şcolari vor face verificările de rigoare care să certifice adevărul celor exprimate de doamna Nicoleta Vaia şi, după caz, vor iniţia toate demersurile necesare pe lângă autorităţile locale, astfel încât să fie asigurate condiţiile optime de şcolarizare pentru elevii din Municipiul Bucureşti", se arată în comunicatul de presă.

Reacţia IŞMB vine după ce o mamă a unui elev a scris pe Facebook că ghiozdanul copilului său cântăreşte aproape 25% din greutatea acestuia.

Femeia afirma că ar fi dispusă să plătească banii necesari pentru un dulăpior în care copilul ei să îşi poată lăsa rechizitele. Totodată, mama copilului susţinea că ar dori să trimită copilul la şcoală cu o coală de hârtie. AGERPRES

×
Subiecte în articol: ismb