x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Lucian Bode, fără mască la UNTOLD. Europol: Legea în România se împarte între "jmecheri" şi "fraieri

Lucian Bode, fără mască la UNTOLD. Europol: Legea în România se împarte între "jmecheri" şi "fraieri

12 Sep 2021   •   17:30
Lucian Bode, fără mască la UNTOLD. Europol: Legea în România se împarte între "jmecheri" şi "fraieri
Sursa foto: sindicatul europol/facebook

Lucian Bode, ministrul Afacerilor Interne, a fost surprins fără mască de protecţie la UNTOLD, într-un spaţiu închis. „Ce răspuns ar trebui să ofere un poliţist din stradă cetăţeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măştii de protecţie?”, se întreabă Europol.

Sindicatul Europol a publicat o poză în care ministrul Lucian Bode apare fără mască la festivalul de muzică UNTOLD, ce a avut loc în acest weekend.

Poza Europol este în contrast cu fotografia oficială publicată chiar de ministru pe contul său de Facebook, în care acesta poartă mască şi cere oamenilor să respecte măsurile de protecţie.

„Bucuraţi-vă în siguranţă de acest festival şi respectaţi măsurile de protecţie!", a fost mesajul care a însoţit poza cu mască publicată de Lucian Bode.

Sindicatul Europol critică într-un mesaj pe Facebook atitudinea ministrului. În opinia sindicatului, afectează încrederea cetăţeanului în autorităţi.

„Ministrul de interne, ministrul justiției și ministrul transporturilor "wanna be", Lucian Bode, unicul ministrul 3 în 1, a fost surprins la UNTOLD fără mască de protecție.

Sigur, pentru poza oficială, a folosit-o, dar ulterior și-a dat-o jos. Asta pentru că Legea în România se împarte între "jmecheri" și "fraieri". Între cei care permit să se organizeze festivaluri cu zeci de mii de oameni care efectiv se iau în brațe în aglomerație și școlile unde nu se permite vizita părinților la prima zi de școală a copiilor lor.

După ce această imagine cu ministrul Bode fără mască a devenit virală, ne întrebăm ce răspuns ar trebui să ofere un polițist din stradă cetățeanului care va fi amendat pentru nepurtarea măștii de protecție și îl va întreba dacă și Bode a fost amendat la UNTOLD pentru aceeași faptș", scrie Sindicatul Europol pe Facebook.

Mediafax

×
Subiecte în articol: Untold lucian bode