x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Mecanicii atenționează! Peste jumătate dintre mașinile second-hand aduse in Romania nu prezinta kilometrajul real! Samsarii riscă pușcăria!

Mecanicii atenționează! Peste jumătate dintre mașinile second-hand aduse in Romania nu prezinta kilometrajul real! Samsarii riscă pușcăria!

14 Aug 2017   •   21:38
Mecanicii atenționează! Peste jumătate dintre mașinile second-hand aduse in Romania nu prezinta kilometrajul real! Samsarii riscă pușcăria!

Mai mulți parlamentari, propun această lege. Cei care vor prinși că mint vor fi puși sub acuzare pentru fals în declarații si riscă sa ajungă la închisoare.

„Cea mai mare explozie de înmatriculări de autovehicule din România o reprezintă cele din categoria cu o vechime de peste 17 ani. Asta înseamnă că acele autovehicule în următorii 2 ani de zile vor avea nişte probleme grave la sistemul de direcţie, la sistemul de frânare, la articulaţii, lucru care efectiv pune în pericol siguranţă rutieră”, a declarat președintele Asociației Service Auto Independente, Cristian Munteanu.Potrivit mecanicilor, aproape jumătate dintre mașinile vechi din străinătate au kilometri dați înapoi. Tranzacțiile cu mașini second-hand au avut un avans de 130%, iar înmatriculările de mașini noi au crescut cu 27%.

Mărcile germane domină topul celor mai des întâlnite maşini pe Autovit.ro. Volkswagen este lider, cu aproape 18% din totalul anunţurilor, urmat de BMW (13,8%), Mercedes (10,5%), Audi (9,5%) şi Opel (7,2%).

După acestea urmează Ford (6,8%), Skoda (4,8%), Renault (3,7%), Dacia (3,6%) şi Toyota (2%).Stireazilei.com

×
Subiecte în articol: masini second