x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ministrul Sănătăţii anunţă o schimbare IMPORTANTĂ pentru Spitalul "Marie Curie"

Ministrul Sănătăţii anunţă o schimbare IMPORTANTĂ pentru Spitalul "Marie Curie"

24 Aug 2016   •   15:42
Ministrul Sănătăţii anunţă o schimbare IMPORTANTĂ pentru Spitalul "Marie Curie"

Guvernul a aprobat miercuri un memorandum privind iniţierea unui program de modernizare a infrastructurii spitaliceşti, care prevede construirea unui nou corp de clădire la Spitalul clinic de urgenţă pentru copii "Marie Curie" , a anunţat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu. 

"Ne lipsesc câteva lucruri în România în ceea ce priveşte îngrijirea copiilor: un centru de traumă, de neurochirurgie cu linie de gardă şi capacitatea de a opera orice urgenţă, un centru de chirurgie cardiacă, cu toate facilităţile necesare diagnosticării şi tratamentului copilului, un centru de transplant pentru copii, un centru de imagistică şi un centru dedicat pentru radio-terapie la copii. Acestea sunt numai câteva dintre motivele pentru care extinderea Spitalului 'Marie Curie' şi transformarea lui într-un spital regional de urgenţă este esenţială", a explicat ministrul Sănătăţii, la Palatul Victoria. 

El a precizat că noul corp de clădire va fi construit în curtea Spitalului "Marie Curie", arătând că managementul instituţiei spitaliceşti a început pregătirile pentru studiul de fezabilitate. 

Agerpres

×
Subiecte în articol: Spitalul Marie Curie