x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Miting de susținere a Guvernului la Târgoviște. Sunt așteptați peste 10 mii de oameni

Miting de susținere a Guvernului la Târgoviște. Sunt așteptați peste 10 mii de oameni

25 Feb 2017   •   12:00
Miting de susținere a Guvernului la Târgoviște. Sunt așteptați peste 10 mii de oameni
Sursa foto: antena3.ro

Peste 10 mii de susţinători ai PSD sunt aşteptaţi în această dimineaţă în centrul oraşului Târgovişte. Preşedintele PSD Dâmboviţa şi preşedintele Comisiei parlamentare de control a SRI,  Adrian Ţuţuianu, a anunţat că vrea ca social-democraţii să-şi arate susţinerea faţă de  guvernul Grindeanu.

Țuțuianu a anunţat, marţi, că va organiza, sâmbătă, un miting cu 10.000 de persoane, la Târgovişte, pentru a exprima susţinerea faţă de premierul Grindeanu şi liderul PSD, Liviu Dragnea, el menţionând că manifestarea nu va fi, însă, şi anti-Iohannis.

„Mitingul nostru va avea loc sâmbătă, probabil 10.00-11.00. Se va desfăşura cu toate aprobările legale, am mers la primăria Târgovişte, am cerut autorizaţie, am informat instituţiile statului. Vrem să avem 10.000 de oameni, sunt colegi de-ai mei, primari, consilieri locali, viceprimari, cetăţeni fără funcţii politice sau administrative care mi-au cerut şi mie şi colegilor din conducerea organizaţiilor judeţene să luăm o atitudine faţă de ce se întâmplă azi în România şi să organizăm un miting", a spus Ţuţuianu.

El a menţionat că nu a cerut o aprobare în acest sens conducerii centrale a PSD.

„Nu am avut nevoie şi nici nu am să cer vreodată, pe chestiuni de tipul ăsta, aprobări ale conducerii centrale. Fiecare organizaţie poate decide, în limitele legii şi ale statutului, cum se raportează la un eveniment politic", a spus Ţuţuianu.

Sursa: Antena3.ro

×
Subiecte în articol: miting guvern grindeanu psd adrian tutuianu