x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Moarte bizară! O femeie a fost găsită moartă de fiul ei chiar în apartamentul în care locuia

Moarte bizară! O femeie a fost găsită moartă de fiul ei chiar în apartamentul în care locuia

11 Oct 2017   •   13:55
Moarte bizară! O femeie a fost găsită moartă de fiul ei chiar în apartamentul în care locuia

Poliţiştii spun că aceasta avea urme de violenţă pe corp. Ancheta merge însă destul de greu din cauză că prea multe informaţii de la cei din jur nu se pot afla. Victima abia se mutaseră în bloc. Chiar şi aşa, principalul suspect este chiar soţul femeii.

Tragedia s-a petrecut într-un apartament de bloc din cartierul Titan, acolo unde femeia de aproximativ 50 de ani locuia împreună cu soţul ei într-un apartament închiriat. Cel care a descoperit trupul neînsufleţit a fost chiar fiul victimei.

Mama sa nu îi mai răspunsese de câteva zile la telefon, aşa că s-a dus la ea să vadă dacă nu cumva s-a întâmplat ceva. Temerile i s-au confirmat în momentul în care a intrat acasă. A sunat imediat la 112, iar în doar câteva minute zona a fost împânzită de poliţişti.  

Criminaliştii au ridicat probe de aici din apartamentul de la parter unde a fost găsită, au căutat indicii în scara blocului şi au verificat zona din jurul imobilului pentru a găsi o eventuală armă a crimei. 

Pe corpul femeii, criminaliştii au fost găsite urme de lovituri multiple. Şi există chiar suspiciuni că ar fi murit încă de duminică. 

Trupul femeii a fost transportat la INML pentru necropsie. Medicii legiştii vor stabili cauza exactă a decesului. Anchetatorii au deschis dosar penal pentru moarte suspectă, iar acum pun cap la cap toate datele, pentru a identifica vinovatul. Observator.tv

×