x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Pisicile din Cotroceni vor fi sterilizate gratis

Pisicile din Cotroceni vor fi sterilizate gratis

14 Noi 2019   •   18:30
Pisicile din Cotroceni vor fi sterilizate gratis

Grupul civic „În Cotroceni” iniţiază o campanie de sterilizare a felinelor fără stăpân din cartier. „Cu siguranță, nimeni nu dorește să mai vadă pe stradă pisici călcate de mașini, pisici flămânde și speriate”, se spune în „Miau sterilizat pisica”, evenimentul iniţiat de grup pe reţelele sociale.

Procedura, care va fi realizată de medicul veterinar Anca Tomescu, la clinica sa veterinară, este gratuită şi se realizează cu programare prealabilă. Aceasta se face între 18 şi 19 noiembrie, pe salut@incotroceni.ro sau la telefon 0727.163.525, sterilizarea urmând să aibă loc în perioada 20-22 noiembrie. Doritorul trebuie să-şi menţioneze numele, adresa de unde va fi luată pisica şi numărul de telefon. Trebuie precizate numărul de pisici care urmează să fie sterilizate şi dacă există cuşti de transport (dacă nu, i se furniza una de la cabinetul veterinar). În funcţie de numărul de pisici raportate, un autoturism de la clinică va veni şi le va lua. Animăluţele vor fi aduse înapoi, în acelaşi loc, după ce au fost operate şi vaccinate antirabic.

În cazul în care felinele nu pot fi prinse cu mâna, clinica oferă şi serviciul de tranchilizare de la distanţă, care poate fi programat doar cu acordul veterinarului Anca Tomescu.

×