x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Răsturnare de situaţie în cazul morţii soţiei şi tatălui primarului din comuna Butea, judeţul Iaşi! "Am fost amenintat, iau in calcul orice ipoteza"

Răsturnare de situaţie în cazul morţii soţiei şi tatălui primarului din comuna Butea, judeţul Iaşi! "Am fost amenintat, iau in calcul orice ipoteza"

22 Feb 2017   •   16:02
Răsturnare de situaţie în cazul morţii soţiei şi tatălui primarului din comuna Butea, judeţul Iaşi! "Am fost amenintat, iau in calcul orice ipoteza"
Sursa foto: bzi.ro

Primarul comunei Butea, Anton Anti, este la primul mandat, dar pana sa ajunga aici a primit multe piedici si amenintari, desi considera ca trecut peste ele. Pana zilele trecute, cand sotia si tatal lui au murit subit si inexplicabil.


In comunitate insa se vorbeste si despre o razbunare, mai ales ca localnicii considera ca edilul lor este iubit de oamenii de buna credinta si urat de cei certati cu legea.


Chiar primarul spune ca a fost amenintat de mai multe ori, de catre anumite persoane in mod direct sau indirect, insa nu a bagat in seama toate zvonurile.

"Am fost amenintat, mi s-au transmis amenintari prin intermediul mai multor persoane, dar nu le-am bagat in seama. Acum iau in calcul orice ipoteza. O sa trec peste toate astea si nu o sa ma las doborat", a spus Anton Anti pentru bzi.ro.


Cele doua decese raman inca invaluita in mister. Analizele arata prezenta etilenglicolului in sangele victimelor, dar nu se stie cum s-a ajuns in aceasta situatie. Se cauta peste tot explicatii, dar raspunsurile intarzie sa apara.

Reporterii BUNA ZIUA IASI au discutat ieri cu primarul comunei Butea, Anton Anti, si au aflat o poveste de viata emotionanta, terminata brusc. Toata comunitatea din Butea a ramas incremenita la auzul acestei vesti si nimeni nu mai are liniste pana cand nu va iesi la lumina adevarul.

Cu ochii plin de lacrimi, primarul comunei Butea si-a gasit cu greu cuvintele atunci cand a venit vorba de sotia sa, Luiza. Inca totul pare un vis urat pentru el, insa din acest vis nu se poate trezi.

A primit doua palme grele de la viata, una mai dureroasa ca alta. Pe deoparte isi plange tatal mort in urma cu o saptamana, iar pe de alta parte incearca sa scape de socul pe care il are de cand a aflat ca sotia si mama copilului sau a incetat si ea din viata.
 

"Aveam o familie perfecta, totul mergea bine si eram fericiti. Ne bucuram de puiutul nostru si aveam multe de facut. Totul s-a terminat dintr-o data. Nu stiu ce s-a intamplat si cum s-a intamplat, dar este cumplit. Mi-am pierdut tatal lunea trecuta, iar lunea aceasta, sotia. Este peste puterile mele. Am cautat explicatii, dar nu am ajuns la nici o concluzie", a declarat Anton Anti.

"Am mers cu ea la o petrecere, inainte sa ajunga la spital. Mi-a spus ca se simte rau, am plecat acasa, iar de acasa am mers cu ea la spital. Tata a murit intoxicat cu etilenglicol, iar aceeasi substanta a fost gasita si in sangele ei", a completat primarul.
 

Chiar daca in urma analizelor s-a stabilit ca in sangele tatalui primarului si a sotiei acestuia a fost gasit etilenglicol, atat edilul cat si rudele neaga aceasta varianta.

"Aveam antigel in curte, intr-un bidon mare. Nu avea ce sa caute sotia sau tata acolo. Nici nu puteau scoate antigel. Mai mult decat atat, in acea zi am stat tot timpul acasa cu sotia si cu copilul. Nu avea cum sa bea antigel. Este exclus. Nu stiu inca ce este la mijloc", a mai spus Anton Anti.

Mai mult decat atat, edilul spune ca sotia sa, Luiza, a luat cateva medicamente inainte de a ajunge in stare critica la spital. "Luiza a luat pastile pentru ca acuza dureri de spate. Avea patru feluri, erau medicamente foarte puternice. Ma tot gandesc daca starea ei nu s-a agravat dupa ce a ajuns la spital si a fost bagata in sala de operatii. Cele patru medicamente si anestezia poate au afectat-o. Nu vreau sa acuz pe nimeni, dar nu pot sa nu ma intreb. Medicilor care s-au ocupat de sotia mea nu pot decat sa le multumesc. Din pacate avem medici buni, dar aparatura proasta", a completat edilul.
 

×