x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ritualuri benefice după Bobotează

Ritualuri benefice după Bobotează

13 Ian 2018   •   19:36
Ritualuri benefice după Bobotează

Ce putem face ca să piutem ridica vibrația casei? Și ce este această vibrație a casei. Au explicat în emisiunea Adevăruri Ascunse bionergeticianul Lidia Fecioru și numerologul Mihai Vorpochievici.

 

„Există casei care te îmbrățișează, nu-ți dă voie să pleci. Există case în care nu te atrag să te duci. Să scăpăm de lucruri care ne încarcă casă. Dacă nu le folosim, să le dăm mai departe”, a spus Lidia Fecioru.

„Cei care au T iubesc tot ce înseamnă anticul, sunt colecționări extraordinari. Dar dacă colecționăm orice, ajungem să avem prea multe. Acele lucruri benefice, care aveau o conotație, în momentul în care le-ai dăruit, conotația e amplifică”, a spus și maestrul Voropchievici.

„Eu nu mă atașez de nimic, doar de oamenii dragi. pe aceia nu-i dau”, a declarat Lidia Fecioru.

„Ai o casă superbă, plină de amintiri și vine o apă și o ia. Nu rămân amintirile? Eu am o garderobă mare și le dau cu cele mai mare plăcere”, a spus Lidia.

Alt truc pentru ridicarea vibrației? „Ar trebui să cântăm. Eu la mine în baie sunt o artistă desăvârșită. Poate să fie și o muzică lentă, dar să îți aducă o vibrație pozitivă”, a mai spus Lidia Fecioru.

„Când mergeți la biserică de Florii primiți salcie, anul următor cînd s-au uscat, le ard, miros frumos și le pui la pământul de flori. Florile fac bine la vibrația casei. Cele mai bune sunt cele cu frunze rotunde, cele cu frunze ascuțite, se pun în afara casei. Tot ce e din familia celor cu țepi, cactușii pot fi păstrați lângă electronice că sunt captatori de energie”, spune maestrul.

„Și o rugăciune este bună, ridică vibrația casei. Ușa de la baie să stea în casă, e foarte bine să aerisești casa”, a completat Lidia Fecioru.

Antena3

×
Subiecte în articol: boboteaza vibratii casa