x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Accident TERIBIL în Teleorman: Un mort şi 7 răniţi, după un impact teribil între un microbuz şi o maşină

Accident TERIBIL în Teleorman: Un mort şi 7 răniţi, după un impact teribil între un microbuz şi o maşină

12 Apr 2018   •   08:31
Accident TERIBIL în Teleorman: Un mort şi 7 răniţi, după un impact teribil între un microbuz şi o maşină

Un accident rutier produs joi dimineaţa în judeţul Teleorman, între Drăgăneşti de Vlaşca şi Bujoreni, s-a soldat cu victime multiple, în urma coliziunii între un microbuz transport persoane şi un autoturism.

Potrivit IGSU, există posibilitatea să fie mai multe victime (12 persoane), sens în care a fost activat Planul Roşu de Intervenţie la nivelul judeţului Teleorman.

"Şoferul autoturismului care circula pe DN 6 dinspre Bucureşti spre Alexandria a pătruns pe contrasens şi a intrat în microbuz. Şoferul autoturismului a decedat în accident. De asemenea, şapte persoane sunt rănite", a precizat Teodora Dragole.

Au fost alertate şi trimise spre locul accidentului o descarcerare, o autospecială de stingere, 3 echipaje de prim-ajutor SMURD, 5 echipaje medicale SAJ şi 2 autospeciale pentru victime multiple.

Raed Arafat a declarat că a fost trimis şi un elicopter SMURD pentru a ajuta la transportul răniţilor. Şeful Departamentului pentru Situații de Urgență a spus că niciunul dintre răniţi nu se află în stare critică.

AGERPRES

×