x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Trucuri care iti dezgheata rapid parbrizul!

Trucuri care iti dezgheata rapid parbrizul!

27 Feb 2018   •   08:39
Trucuri care iti dezgheata rapid parbrizul!

Dacă nu avem la îndemână un spray special conceput pentru îndepărtarea cristalelor de gheaţă, specialiştii ne recomandă alta soluţie.

 

Există şi alte trucuri care vă pot ajuta să scăpaţi repede de neplăcerea geamurilor îngheţate de la maşină. Aveţi nevoie de un castron sau lighean în care amestecaţi apă rece cu puţin oţet, apoi înmuiaţi o cârpă în acest amestec şi ştergeţi parbrizul.

Specialiştii mai recomandă pornirea motorului şi a ventilatorului la maximum pe o temperatură ridicată. “După ce se porneşte motorul maşinii, ne asigurăm că maşina este scoasă din viteză, şi se porneşte ventilatorul, la maximum, pe o temperatură ridicată. Grătarele trebuie îndreptate către geamurile laterale pentru a grăbi dezgheţarea acestora în dreptul oglinzilor”, a explicat ing. Răzvan Cadar, pentru adevarul.ro.

O altă variantă presupune utilizarea unei perechi de şosete şi nisip igienic pentru pisici. Granulele de nisip se răstoarnă în şosete, care, odată umplute, se pun pe bord, lângă parbriz sau sub scaunele din maşină. Nisipul are puterea de a absorbi umiditatea din aer, iar rezultatul este garantat.

Antena 3

 

×