x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ziua Naţională a fost sărbătorită la sediul ALDE cu şorici şi vin fiert

Ziua Naţională a fost sărbătorită la sediul ALDE cu şorici şi vin fiert

01 Dec 2017   •   14:41
Ziua Naţională a fost sărbătorită la sediul ALDE cu şorici şi vin fiert

Simpatizanţii ALDE au luat cu asalt, vineri, sediul partidului din Capitală, unde Ziua Naţională a României a fost sărbătorită cu mâncare tradiţională şi muzică populară.

La puţin timp după terminarea paradei de la Arcul de Triumf, în curtea sediului ALDE au fost întinse mese cu produse tradiţionale: sarmale, şorici, şuncă, cârnaţi, ceapă roşie, brânză şi mămăligă, dar şi vin şi ţuică fiartă.

Atmosfera a fost întreţinută de Ansamblul Siretul şi cântăreaţa Laura Haidău, cu dansuri şi cântece populare, în care s-au antrenat şi simpatizanţii partidului.

De organizare s-a ocupat preşedintele filialei Botoşani a partidului, Liliana Mincă, cea care a stat câteva minute de vorbă cu jurnaliştii, între două hore.

"Astăzi trăim româneşte, alături de ansamblul Siretul şi de prietena mea, moldoveanca mea Laura Haidău. Am foarte mulţi oameni de cultură pe care îi iubesc. Noi astăzi sărbătorim româneşte cu membrii de partid. Mulţumesc tuturor celor care astăzi s-au deplasat la sediul central al ALDE să sărbătorească româneşte. Nu aş vrea să politizăm această sărbătoare. Nu vrem să transformaţi o sărbătoare a sufletului nostru într-un discurs politic. Sub nicio formă. Am dansat, ne-am bucurat. Toţi cei din stradă care au participat la paradă au fost musafirii noştri. Nu contează că nu erau membrii ALDE", a declarat Liliana Mincă.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, nu a fost prezent la sărbătoarea de la partid, şi nici la parada de la Arcul de Triumf.

Tăriceanu a participat, luni dimineaţă, alături de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi ambasadorul Statelor Unite ale Americii la Bucureşti, Hans Klemm, la o ceremonie militară şi religioasă cu depuneri de coroane la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol I. AGERPRES

×