x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Social Ziua Porţilor Deschise pentru Copii la MAI. Traficul va fi restricţionat

Ziua Porţilor Deschise pentru Copii la MAI. Traficul va fi restricţionat

30 Mai 2017   •   11:05
Ziua Porţilor Deschise pentru Copii la MAI. Traficul va fi restricţionat

Ministerul Afacerilor Interne va organiza pe 31 mai şi 1 iunie, la sediul central din Piaţa Revoluţiei, evenimentul "Ziua Porţilor Deschise pentru Copii", traficul urmând să fie restricţionat pe Str. Academiei, între Str. Dem I. Dobrescu şi Str. Ion Câmpineanu. 

"Începând cu data de 30 mai 2017, orele 20,00, până pe data de 1 iunie, orele 15,00, traficul rutier se restricţionează pe Str. Academiei, între Str. Dem I. Dobrescu şi Str. Ion Câmpineanu", informează un comunicat al Brigăzii Rutiere transmis, marţi, Agerpres

Poliţiştii solicită conducătorilor de autovehicule să îşi păstreze calmul şi să nu claxoneze abuziv în cazul în care se află în zone aglomerate, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere, să reducă viteza atunci când trec pe lângă grupurile de participanţi şi să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranţa lor, dar şi a celorlalţi participanţi la trafic. 

"Pietonii sunt rugaţi să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile marcate, la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri că intenţia lor de a traversa a fost observată de către şoferi", se arată în comunicat. 

×