x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea A venit iarna în Maramureş: A nins în localităţile montane, iar temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius

A venit iarna în Maramureş: A nins în localităţile montane, iar temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius

15 Noi 2011   •   08:18
A venit iarna în Maramureş: A nins în localităţile montane, iar temperaturile au scăzut sub zero grade Celsius

Primele semne ale sosirii iernii in Maramures s-au produs noaptea trecuta, cand in mai multe localitati montane a nins, iar temperaturile au scazut sub zero grade, informeaza Agerpres.

Purtatorul de cuvant al Comitetului Judetean pentru Situatii de Urgenta Maramures, Dan Buca, a declarat ca in ultimele ore in judet a fulguit in Borsa, Ocna Sugatag si Budesti s-au inregistrat ninsori slabe.

Pe DN 18, in Pasul Prislop s-a depus pe carosabil (pe tronsonul intre km 154-180) un strat de zapada care masoara pana la un centimetru.

In zona localitatii Petrova, drumarii societatii care reabiliteaza acest sector au intervenit cu utilaje si au imprastiat 12 tone de material antiderapant.

Angajatii sectiei de Drumuri Nationale Baia Mare au raspandit cinci tone de material antiderapant pe DN 17C, la Viseu de Sus.

Carosabilul pe DN1 C, E 58 si DN 18 B este uscat, iar carosabilul DN 18 Baia Mare - Pasul Gutai este umed intre kilometrii 27-38. La Sighetu Marmatiei carosabilul DN 18 si DN 19 este uscat.

Ninsoare slaba a fost semnalata in localitatile Borsa, Ocna Sugatag si Budesti. Temperaturile de minus 6 grade Celsius la Cavnic si minus 3 grade Celsius la Ocna Sugatag au favorizat formarea poleiului pe DJ 184 si DJ 109F.

×