x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Alertă de la meteorologi! Cod galben de viscol în zone montane din şapte judeţe, în următoarele ore

Alertă de la meteorologi! Cod galben de viscol în zone montane din şapte judeţe, în următoarele ore

06 Dec 2017   •   15:03
Alertă de la meteorologi! Cod galben de viscol în zone montane din şapte judeţe, în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, noi avertizări nowcasting Cod galben de intensificări ale vântului, valabile pe durata următoarelor ore în zonele montane din şapte judeţe. 

Potrivit meteorologilor, până la ora 17:00, în judeţele Mehedinţi şi Dolj, se vor semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-60 km/h. 

De asemenea, până la ora 19:00, pe raza judeţului Suceava (zona de munte), la altitudini de peste 1.700 metri sunt prognozate ninsori însoţite de vânt, cu viteze la rafală de peste 90 - 100 km/h, spulberând şi viscolind zăpada, care vor determina scăderea vizibilităţii sub 100 de metri. 

Totodată, până la ora 20:00, în zonele de munte ale judeţelor Buzău, Prahova, Argeş şi Dâmboviţa, la altitudini de peste 1.700 de metri, vor fi intensificări ale vântului care la rafală vor atinge şi depăşi 90-100 km/h, spulberând zăpada şi diminuând vizibilitatea. 

Avertizările de fenomene periculoase imediate se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM. AGERPRES

×