x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea ANM: Echipele IGSU au intervenit în 11 localități și 7 județe

ANM: Echipele IGSU au intervenit în 11 localități și 7 județe

23 Iul 2017   •   12:10
ANM: Echipele IGSU au intervenit în 11 localități și 7 județe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis în ultimele 24 ore 41 de atenţionări şi avertizări de fenomene meteorologice periculoase, care au vizat o mare parte din ţară, informează IGSU. Ca urmare a manifestării acestora, au fost semnalate efecte negative la nivelul a 11 localităţi din 7 judeţe. 

În municipiul Alba Iulia s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil. De asemenea, două autoturisme au fost avariate de elemente de construcţie desprinse dintr-o locuinţă. 

În judeţul Caraş Severin, în două localităţi - Jupa şi Oţelul Roşu - s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuţi (pe carosabil şi cabluri electrice), în localitatea Prisacă s-a intervenit pentru degajarea unui stâlp căzut pe cabluri electrice. În judeţul Cluj, între Turda şi Câmpeni, pe DN 75, pe raza localităţii Lungeşti, din cauza precipitaţiilor abundente, traficul rutier a fost oprit temporar, s-a intervenit în două zone pentru degajarea carosabilului de aluviuni (lungime de 10 m, înălţime de 0,5 m). 

În municipiul Târgu Jiu s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe un autoturism. În judeţul Harghita, în localitatea Gheorgheni s-a intervenit pentru degajarea unui copac căzut pe cabluri electrice. În judeţul Hunedoara, în două localităţi (Galaţi şi Ohaba de sub Piatră) s-a intervenit pentru extragerea apei din 4 beciuri. În judeţul Sibiu, în două localităţi (Cornăţel şi Sibiu) s-a intervenit pentru degajarea a doi copaci căzuţi pe carosabil, se arată în informarea IGSU.

AGERPRES

×