x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Atenție șoferi! Cod galben de ceaţă în trei judeţe

Atenție șoferi! Cod galben de ceaţă în trei judeţe

17 Dec 2017   •   10:30
Atenție șoferi! Cod galben de ceaţă în trei judeţe

Meteorologii au emis, duminică, o avertizare cod galben de ceaţă pentru judeţele Caraş-Severin, Arad şi Timiş, până la ora 11.00, fiind anunţate şi ploi care pot cumula până la 15 litri pe metru pătrat. De asemenea, poliţiştii anunţă că vizibilitatea este redusă şi în judeţul Cluj, pe DN 1, între Izvorul Crişului – Căpuş.Potrivit meteorologilor, până la ora 11.00, se va înregistra ceaţă densă care va reduce vizibilitatea pe alocuri sub 50 de metri în mai multe zone din judeţele Caraş-Severin, Arad şi Timiş.

Ceaţa va fi însoţită de ploi care pot cumula între10-15 litri pe metru pătrat.

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic anunţă că traficul rutier se desfăşoară îngreunat din cauza ceţii dense, vizibilitate sub 50 de metri, pe DN 1 (E60) Izvorul Crişului – Căpuş, în judeţul Cluj.

”Având în vedere că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare meteorologică de vreme rea (ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, ninsori viscolite în zona înaltă de munte), recomandăm conducătorilor auto să conducă prudent şi să adapteze viteza de deplasare la condiţiile de drum”, anunţă poliţiştii.

Meteorologii au transmis o informare de ninsori moderate cantitativ la munte şi intensificări ale vântului în regiunile sud-estice, valabilă până duminică, la ora 20.00.Observator.tv

×