x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertisment METEO de vreme rea. A fost emis COD GALBEN de ceață, ninsori și vânt puternic în opt județe

Avertisment METEO de vreme rea. A fost emis COD GALBEN de ceață, ninsori și vânt puternic în opt județe

14 Ian 2021   •   08:05
Avertisment METEO de vreme rea. A fost emis COD GALBEN de ceață, ninsori și vânt puternic în opt județe
Sursa foto: Hepta

Meteorologii au emis, joi dimineaţă, mai multe avertizări Cod galben, care anunţă ceață, ninsori și intensificări ale vântului în opt județe. În zonele montane înalte rafalele de vânt ajung la 70 de kilometri la oră.

Până la ora 11:00, în județele Galaţi și Vaslui se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri, care va favoriza formarea ghețușului.

Zona de munte înaltă a județului Cluj este, până la ora 10:00, sub avertizare Cod galben de ninsori. Vor fi intensificări ale vântului cu rafale de 60-70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Până la ora 9:00, în zona de munte a județelor Suceava, Neamţ, Argeș, Prahova și Dâmbovița, la altitudini de peste 1800 de metri, va ninge și vor fi intensificări ale vântului cu rafale de 60-70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

Sursa: Mediafax

×
Subiecte în articol: viscol ninsoare