x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea AVERTIZARE ANM. Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă în 12 judeţe din Transilvania şi Moldova, luni dimineaţa

AVERTIZARE ANM. Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă în 12 judeţe din Transilvania şi Moldova, luni dimineaţa

25 Sep 2017   •   08:56
AVERTIZARE ANM. Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă în 12 judeţe din Transilvania şi Moldova, luni dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni dimineaţa, mai multe atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă în trafic, valabile în următoarele ore în 12 judeţe din Transilvania şi Moldova.

Potrivit meteorologilor, până la ora 10:00, în mai multe localităţi din judeţele Braşov, Sibiu, Arad, Harghita, Iaşi, Vaslui, Botoşani şi Suceava se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local, sub 200 de metri şi izolat sub 50 de metri. Local, în zonele joase de relief, ceaţa va persista inclusiv pe drumurile naţionale şi europene.

De asemenea, până la 11:00, se află sub avertizare Cod galben de ceaţă şi vizibilitate redusă localităţi din judeţele Maramureş, Cluj, Sălaj şi Bistriţa-Năsăud.

Avertizările de fenomene periculoase imediate (nowcasting) se emit pentru o perioadă de maximum şase ore, precizează ANM.www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: ceata