x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertizare de ceaţă pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei. Vezi pronoza meteo pe trei zile

Avertizare de ceaţă pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei. Vezi pronoza meteo pe trei zile

14 Dec 2011   •   06:55
Avertizare de ceaţă pentru Oltenia, Muntenia, Dobrogea şi sudul Moldovei. Vezi pronoza meteo pe trei zile

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, in aceasta dimineata, o avertizare nowcasting de ceata valabila in zonele joase din Oltenia, Muntenia, Dobrogea si sudul Moldovei.

Potrivit meteorologilor, in zonele mentionate se va semnala ceata care va determina vizibilitate redusa, local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 m, intre orele 9:30 - 12:30.

Miercuri
In Bucuresti, cerul va fi mai mult noros si, mai ales dimineata si noaptea, va fi ceata si conditii de burnita. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 9 grade Celsius, iar cea minima va fi de 2-3 grade.

In tara, regimul termic va fi caracterizat de valori mai mari decat cele obisnuite ale perioadei, cu maxime cuprinse intre 5 si 13 grade si minime, in general, intre -4 si 6 grade. La deal si la munte vremea va fi in general frumoasa, cu cer variabil. In zonele joase, indeosebi din sudul si estul tarii, vor fi innorari, local se va semnala ceata, in special dimineata si noaptea si vor fi conditii de burnita. In cursul noptii in vestul si nord-vestul teritoriului pe arii restranse va ploua.

Joi
In Bucuresti, cerul va fi noros, in orele diminetii vor mai fi conditii de ceata, iar noaptea va ploua slab. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de 4-5 grade.

In tara, valorile de temperatura vor fi mai ridicate decat cele obisnuite la mijlocul lunii decembrie. Cerul va fi mai mult noros si va ploua, ziua in jumatatea de vest a tarii, iar noaptea in centrul, estul si sudul teritoriului. In zona de munte vor fi precipitatii mixte. Indeosebi in orele diminetii, in zonele joase din regiunile extracarpatice local va fi ceata. Vantul va avea unele intensificari in vest si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 13 grade, iar cele minime intre 0 si 8 grade, usor mai scazute in depresiuni.

Vineri
In Bucuresti, vremea se va mentine calda pentru aceasta perioada. Cerul va prezenta innorari temporare. Mai ales in prima parte a zilei va ploua slab. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi de 9-10 grade, iar cea minima va fi de 1-3 grade.

In tara, vremea se va mentine calda pentru aceasta data, desi valorile termice vor scadea usor in regiunile intracarpatice. Cerul va fi temporar noros. Ziua va ploua local in regiunile estice si izolat in rest, iar noaptea in vestul si nord-vestul tarii vor predomina ploile. La munte, precipitatiile vor fi mai ales sub forma de ninsoare. Vantul va sufla moderat cu intensificari locale in majoritatea regiunilor, iar la munte va fi tare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 4 si 14 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -3 si 5 grade.


×