x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertizare de ceaţă pentru zonele de câmpie din judeţele Arad şi Timiş. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Avertizare de ceaţă pentru zonele de câmpie din judeţele Arad şi Timiş. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

26 Dec 2011   •   07:17
Avertizare de ceaţă pentru zonele de câmpie din judeţele Arad şi Timiş. Vezi prognoza meteo pentru următoarele zile

Administratia Nationala de Meteorologie a transmis, luni, o avertizare nowcasting de ceata pentru zonele de campie din judetele Arad si Timis, valabila intre orele 12.00:00-15:00.

"Se vor asemnala local ceata, care determina reducerea vizibilitatii sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri", arata ANM.

PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE:

LUNI (26 decembrie)
Cerul va fi variabil, cu innorãri mai persistente pe parcursul zilei local in centrul si sudul extrem al tãrii, iar noaptea in regiunile nordice. Cu totul izolat va fulgui. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 7 grade, local mai coborate in Transilvania, iar cele minime, in general, intre -10 si 0 grade. Pe arii restranse in zonele joase va fi ceatã, asociatã cu chiciurã, cu precãdere noaptea si dimineata.

MARTI (27 decembrie)
Cerul va fi variabil, cu innorãri in centrul si nord-vestul tãrii unde, cu totul izolat, vor cãdea precipitatii slabe, predominant ninsori. Vantul va sufla in general slab. Temperaturile maxime se vor incadra intre 0 si 10 grade, usor mai scãzute in centrul tãrii, iar cele minime intre -8 si 2 grade. In zonele joase, dimineata si noaptea va fi ceatã pe arii restranse.

MIERCURI (28 decembrie)
Valorile termice vor fi apropiate de normele climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab panã la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 0 si 8 grade, iar cele minime intre -8 si 2 grade, mai scãzute in depresiuni. In zonele joase, dimineata si noaptea va fi ceatã pe arii restranse.

JOI (29 decembrie)
Cerul va fi temporar noros. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 1 si 9 grade, iar cele minime, in general, intre -7 si 3 grade. Dimineata si noaptea in zonele joase, indeosebi din sudul si estul tãrii, va fi ceatã.

×