x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Avertizare de ULTIMA ORA. Cod galben de furtună pentru şase judeţe, valabile în următoarele ore

Avertizare de ULTIMA ORA. Cod galben de furtună pentru şase judeţe, valabile în următoarele ore

25 Mai 2015   •   18:08
Avertizare de ULTIMA ORA. Cod galben de furtună pentru şase judeţe, valabile în următoarele ore

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni după-amiază, mai multe atenţionări Cod galben de furtună, valabile în următoarele ore în judeţele Cluj, Giurgiu, Bistriţa Năsăud, Maramureş, Satu-Mare şi Sălaj.

Potrivit meteorologilor, până la ora 18,30, în jumătatea de sud a judeţului Giurgiu, inclusiv municipiul Giurgiu, se vor semnala intensificări ale vântului cu aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici şi medii, averse în cantităţi ce vor depăşi 15-20 litri/metrul pătrat.

Fenomene similare se vor semnala, până la ora 19,00, şi în judeţul Bistriţa Năsăud, zona delimitată de localităţile Teaca, Budacu de Jos, Sintereag, Tarlisua şi graniţa de vest a judeţului, judeţul Maramureş, judeţul Satu Mare, zona delimitată de localităţile Crucişor, Valea Vinului, Livada, Tarna Mare şi graniţa de est a judeţului.

Până la 19,45 şi în judeţul Cluj se vor semnala frecvente descărcări electrice, ploi cu caracter de aversă ce vor depăşi local 25 l/mp, pe arii restrânse grindină de dimensiuni mici şi medii şi intensificări de scurtă durată ale vântului, care, izolat, vor lua aspect de vijelie. Fenomene similare se vor produce, până la ora 20,00, şi în jumătatea de est a judeţului Sălaj, inclusiv municipiul Zalău.  

×