x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Vremea în weekend. PROGNOZA METEO pentru următoarele zile

Vremea în weekend. PROGNOZA METEO pentru următoarele zile

31 Ian 2014   •   08:59
Vremea în weekend. PROGNOZA METEO pentru următoarele zile

Vineri, va ninge slab în sud și în est. În vest, în nord-vest și în centru vor fi si momente insorite iar ceata ar putea sa apara dimineata si noaptea, pe suprafete destul de mici. Vantul va fi mai nervos în sud, în nord-est, iar cele mai mari viteze se vor înregistra în sudul Banatului și la munte. Maximele se vor încadra în intervalul minus 15, plus 6 grade Celsius.

În Dobrogea si in Baragan, vremea va fi rece, chiar geroasa. Pe litoral temperaturile cresc cu 5-6 grade fata de ieri iar in zona Baraganului vor mai fi ninsori slabe.

În Moldova sudică, vremea rămâne geroasă, iar in nordul Munteniei si e posibil sa fulguiasca. In jumatatea nordica a Moldovei temperaturile vor fi foarte scazute. Cerul va fi noros, vantul mai are unele intensificari iar in a doua parte a zilei apare ceata si chiciura. În schimb, in nordul Transilvaniei si in Maramures mercurul din termometre va urca pina la 2 grade Celsius si vom zari si soarele din cand in cand. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata pe arii restrinse.

În vestul tarii se vor atinge cele mai ridicate temperaturi, de pana la 6 grade cu plus in Dealurile de Vest.In orele diminetii si noaptea poatesa apara ceata care poate fi asociata cu chiciura iar pe timpul zilei apare si soarele pentru scurte momente. Vantul va avea intensificari in sudul Banatului pe unde va spulbera zapada deja depusa.Avem o avertizare cod galben de vant puternic valabila pina la ora 8, pentru sudul judetului Timis. Rafalele de vant vor atinge si depasi izolat 50....60 km/h.

În tinuturile centrale se anunta vreme rece mai ales pe partea estica.Vor fi si cateva momente cu soare pe timpul zilei iar vintul va fi mai nervos in zonele de munte pe unde va spulbera zapada depusa.

În sud-vestul tarii cerul va fi noros si va ninge local iar temperaturile scad cu 3-4 grade fata de ieri si va fi foarte frig. Va fi foarte frig si in sudul tarii. Sunt anuntate cateva ninsori slabe iar vantul va mai avea unele rabufniri.

În Capitală, vremea va fi inchisa si rece si ar mai putea sa fulguiasca din cand in cand. Vantul va creste in intensitate dupa pranz. Maxima termica va fi de minus 9 grade iar maine dimineata vor fi minus 11 grade.

Sambata, va ninge local in sud-vest, in sud si in est iar vantul va fi mai nervos in sud-vest, in nord-est si la munte. Duminica, va ninge local in sud-vest, in sud, in est iar vantul va prezenta unele intensificari in sud-vest, in sud si la munte, pe creste. Luni, va ninge slab in sud si in sud-est iar vantul va mai avea ceva putere in jumatatea sudica. In tot acest interval, noaptea si dimineata va fi ger in sud, in est si in centru.


×