x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Cum va fi vremea în Capitală, la început de săptămână. PROGNOZA METEO pe trei zile

Cum va fi vremea în Capitală, la început de săptămână. PROGNOZA METEO pe trei zile

04 Noi 2013   •   08:43
Cum va fi vremea în Capitală, la început de săptămână. PROGNOZA METEO pe trei zile

Săptămâna debutează în Capitală cu vreme mult mai caldă decât ar fi normal pentru această dată.  

Luni, vremea va fi mult mai calda decat ar fi normal pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima va fi de 22...23 de grade, iar cea minima de 9..10 grade. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceata.

Bucureştenii vor fi răsfăţaţi şi marti de razele generoase ale soarelui, după ce posibila ceaţa matinală se va disipa. Vântul nu va avea excese, iar la amiază mercurul in termometre se va avânta spre aproximativ 22 de grade, vreme numai bună pentru o plimbare în parc, pe înserat.

Bucureştenii vor fi răsfăţaţi şi marti de razele generoase ale soarelui, după ce posibila ceaţa matinală se va disipa. Vântul nu va avea excese, iar la amiază mercurul in termometre se va avânta spre aproximativ 22 de grade, vreme numai bună pentru o plimbare în parc, pe înserat. - See more at: http://www.b365.ro/cum-va-fi-vremea-in-bucure-ti-la-inceput-de-saptamana-prognoza-meteo-pe-trei-zile_197048.html#sthash.TlxSS3eT.dpuf

Temperatura mai scade puţin şi în Capitală miercuri, dar vorbim în continuare de valori mai ridicate decât în mod obişnuit, deşi cerul va fi înnorat şi plouă pe aproape întreg parcursul zilei. Vântul îşi face simţită prezenţa, iar maxima termică se va situa în jurul valorii de 19 grade.

×