x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Gata cu zilele frumoase! De mâine, vin ploile. Vezi prognoza pe trei zile

Gata cu zilele frumoase! De mâine, vin ploile. Vezi prognoza pe trei zile

05 Ian 2012   •   10:12
Gata cu zilele frumoase! De mâine, vin ploile. Vezi prognoza pe trei zile

Metrologii anunta ca majoritatea regiunilor din tara vor fi cuprinse de ploi, incepand din aceasta seara. Vor cadea precipitatii in toata tara: la noapte vor fi prezente in vest, iar de maine trec in sud si in est.

JOI (5 ianuarie)
Cerul va fi variabil, cu innorãri in cursul noptii cand temporar va ploua. Vantul va sufla slab panã la moderat. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 10 grade, iar cea minimã va fi de 2...3 grade. La inceputul intervalului vor fi conditii de ceatã. Presiunea atmosferica va scãdea accentuat.

VINERI (6 ianuarie)
Cerul va fi noros. Temporar va ploua, iar spre dimineatã vor fi conditii de lapovitã. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificãri in a doua parte a intervalului. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 6 grade, iar cea minimã va fi de 1...3 grade. Presiunea atmosferica va creste usor.

SAMBATA (7 ianuarie)
Cerul va fi noros si mai ales ziua temporar vor cãdea precipitatii mixte. Vantul va mai prezenta unele intensificãri la inceputul intervalului, apoi va slãbi in intensitate. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minimã va fi de -1...1 grad.

×