x close

INFORMARE METEO: ninsoare, precipitaţii mixte şi polei, până miercuri în întreaga ţară

0
05 Ian 2016 - 12:53
INFORMARE METEO: ninsoare, precipitaţii mixte şi polei, până miercuri în întreaga ţară Victor Stroe/Intact Images
Meteorologii au emis, marţi, o nouă informare de ninsori, precipitaţii mixte şi polei, valabilă miercuri, în întreaga ţară.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie /ANM/, în intervalul 6 ianuarie, ora 4,00 - 6 ianuarie, ora 22,00, temporar vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza formarea poleiului, iar aria acestora va fi în extindere treptată dinspre partea de sud-vest a teritoriului, cuprinzând cea mai mare parte a ţării.

Spre sfârşitul nopţii de marţi spre miercuri (5/6 ianuarie), depunerile de polei se vor semnala local în Oltenia, sudul Banatului şi sud-vestul Munteniei, iar în prima parte a zilei de miercuri, 6 ianuarie, poleiul se va forma şi în restul Munteniei (inclusiv în zona Municipiului Bucureşti) şi pe arii restrânse în Dobrogea.

După-amiaza şi în prima parte a nopţii de miercuri spre joi (6/7 ianuarie) poleiul va fi prezent local şi temporar, mai ales în regiunile din jumătatea de nord a ţării.

ANM precizează că, începând din cursul nopţii de 6 spre 7 ianuarie (miercuri spre joi) vor predomina ninsorile, în special în nord-est şi în zona de munte, iar în sud-est va ploua şi se vor cumula cantităţi de apă mai importante.

 

Ştiri din .roPUBLICITATE
 
Serviciul de email marketing furnizat de