x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoză METEO 15 februarie. Vreme deosebit de caldă

Prognoză METEO 15 februarie. Vreme deosebit de caldă

14 Feb 2016   •   18:14
Prognoză METEO 15 februarie. Vreme deosebit de caldă

Procesul de încălzire continuă, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldă pentru luna februarie. În vestul țării, se vor înregistra precipitații temporare, iar în restul teritoriului, cerul va fi variabil și se vor semnala ploi izolate. Temperaturile vor fi cuprinse între 2 și 22 de grade. Cel mai cald va fi în regiunile de sud. Vântul va sufla slab și moderat, prezentând intensificări la munte. În zonele joase de relief vor fi condiții de ceață. Și în Capitală valorile termice vor fi mult peste mediile multianuale specifice perioadei.


Azi
2/22
Valorile termice vor deveni deosebit de ridicate pentru această perioadă. Cerul va fi variabil în întreaga țară, cu excepția regiuniii vestice, unde vor fi înnorări și va ploua temporar. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și în Câmpia de Vest.


Marți
-1/22
Vremea se menține la fel de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări în vest și în nord, unde va ploua temporar. În cursul nopții, în Carpații Orientali, se vor înregistra precipitații mixte. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, vor fi condiții de ceață.


Miercuri
-1/18
Temperaturile vor marca o ușoară scădere. Se vor înregistra înnorări în întreaga țară, dar va ploua trecător numai pe arii restrânse, cu precădere în -a doua partea a zilei. Vântul va prezenta intensificări în regiunile montane. În zonele joasede relief, va fi ceață.

B)Temperaturi în principalele oraşe
Bucureşti 17
Craiova 15
Timişoara 16
Sibiu 15
Suceava 14
Galaţi 18
Constanţa 18
Cluj-Napoca 14
Bacău 14
Baia Mare 15
Iași 14
Oradea 15
Reșița 16
Pitești 16
Brașov 14


Ora la care răsare și apune soarele.
Soarele răsare: 07:17
Soarele apune: 17:44

Presiunea atmosferică în mmHg: 757
Viteza vântului în km/h: 12 km/h
 

×