x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 12, 13 şi 14 februarie 2016

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 12, 13 şi 14 februarie 2016

11 Feb 2016   •   18:46
PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea pe 12, 13 şi 14 februarie 2016
Sursa foto: Marin Raica/Intact Images

Regimul termic va înregistra valori peste mediile multianuale în întreaga țară. Astfel, temperaturile se vor încadra între -5 și 11 grade. Cerul va avea înnorări temporare și se vor înregistra ploi în majoritatea regiunilor. În zonele montane, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și în sudul Banatului. În Capitală, cerul va fi acoperit de nori, dar temperaturile vor fi ridicate, ajungând până la 10 grade Celsius.

Vineri

Minima: -5
Maxima: 11

Cer variabil și înnorări locale. Va ploua în a doua parte a zilei, mai ales în regiunile din vestul țării. Vântul va avea intensificări la munte și, trecător, în Câmpia de Vest și în Delta Dunării. Temperaturile vor fi în continuare prea ridicate pentru luna februarie.

Sâmbătă

Minima: -3
Maxima: 12

Valorile termice se vor menține ridicate. Cerul va avea înnorări, iar local se vor înregistra ploi. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile de munte și pe litoral.

Duminică

Minima: -3
Maxima: 15

Vremea va fi caldă în continuare. Cerul va avea înnorări, iar în jumătatea vestică a țării, pe arii extinse, se vor înregistra precipitații temporare. La munte e posibil să ningă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în vest și nord-vest și în zonele înalte.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 8
Craiova 7
Timişoara 9
Sibiu 6
Suceava 7
Galaţi 8
Constanţa 9
Cluj-Napoca 5
Bacău 8
Baia Mare 7
Iași 9
Oradea 7
Reșița 8
Pitești 5
Brașov 4




×