x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Nouă avertizare METEO - Urmează 3 zile de GER

Nouă avertizare METEO - Urmează 3 zile de GER

22 Ian 2018   •   12:57
Nouă avertizare METEO - Urmează 3 zile de GER

Vremea va deveni geroasă în nopțile de marți spre miercuri și miercuri spre joi în nordul, centrul și nord-estul țării, anunță ANM. La această oră, 8 județe din sud-estul țării sunt sub cod galben de vânt puternic. 

Potrivit unei actualizări a informării meteorologice în vigoare de duminică, 8 județe din sud-estul țării sunt sub cod galben de vânt puternic.

De luni ora 11.00 până la ora 20.00, este cod galben de intensificări ale vântului și ninsori viscolite în județele Brăila, Ialomița, Călărași, Buzău, Tulcea, Constanța, Vrancea și Galați. Vântul va avea intensificări susținute, cu viteze la rafală de 55 - 65 de kilometri la oră, viscolind ninsoarea și determinând scăderea vizibilității.

În estul și sud-estul Dobrogei precipitațiile vor fi la început sub formă de ploaie cu tendință de transformare spre orele serii în lapoviță și ninsoare, iar rafalele vor atinge temporar 65...70 de kilometri la oră

 Luni va mai ninge slab în centrul și sudul Munteniei, estul Olteniei și pe arii restrânse în Moldova, Transilvania și în zonele de munte.

În județele din estul Munteniei, precum și în cele din Dobrogea vântul va mai avea intensificări și în noaptea de luni spre marți, cu viteze de 45 - 55 de kilometri la oră, iar pe litoral 60 de kilometri la oră, spulberând zăpada.

Vremea va deveni geroasă în nopțile de marți spre miercuri și miercuri spre joi, îndeosebi în nordul, centrul și nord-estul țării.

×
Subiecte în articol: ger prognoza meteo avertizare meteo