x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 12 ianuarie. Vreme în încălzire

Prognoza METEO 12 ianuarie. Vreme în încălzire

11 Ian 2016   •   21:52
Prognoza METEO 12 ianuarie. Vreme în încălzire

Vremea se va menține în continuare caldă pentru această perioadă a anului, cu temperaturi în ușoară creștere. Cerul va rămâne mai mult noros în cea mai mare parte a țării. Ziua va ploua, iar la munte precipitațiile vor fi mixte și vor predomina mai ales ninsorile. Noaptea, se va semnala lapoviță și, trecător, ninsoare și în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei. Vor fi condiții de polei. În prima parte a intervalului, vântul va prezenta intensificări temporare în majoritatea regiunilor, iar la munte va sufla tare, mai ales pe creste.

Marți
- 5/160C
Vreme în încălzire. Cer temporar noros. Precipitații mixte la munte. Noaptea, lapoviță și ninsori pe arii restrânse în Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei. Vor fi condiții de polei. Vânt tare la munte și vânt cu intensificări temporare în majoritatea regiunilor.

Miercuri
- 5/120C
Vremea rămâne caldă. Cer variabil. La munte vor predomina ninsorile. Vor fi precipitații mixte în Maramureș. Pe arii restrânse se vor semnala cu precădere ploi slabe. Condiții de polei. Vântul va înregistra intensificări temporare la munte și în cea mai mare parte a țării.

Joi
- 10/8 0C
Cer mai mult variabil. Înnorări temporare în nord, nord-vest și la munte unde, izolat, vor fi precipitații slabe, predominant ninsori. Noaptea înnorările se vor accentua în regiunile vestice și sud-vestice unde vor fi precipitații mixte. Vânt cu intensificări la munte
 

×