x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 14 martie 2016. Răcire accentuată

Prognoza METEO 14 martie 2016. Răcire accentuată

13 Mar 2016   •   22:56
Prognoza METEO 14 martie 2016. Răcire accentuată

Vremea se va răci în întreaga țară. Astfel, valorile termice vor deveni negative, în special în cursul nopții, valorile minime fiind cuprinse între -6 și 0 grade, iar cele maxime între 2 și 13 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile sudice și estice, unde vor cadea precipitatii slabe, mixte. În zonele montane, pe arii restrânse, va ninge slab. Vântul va fi moderat, În București, cerul va fi mai mult noros, iar temperaturile vor înregistra o scădere față de intervalul precedent.

Luni -6/130C

Temperaturile vor scădea. Cerul va fi variabil, cu înnorări în sudul și estul țării. Izolat, se vor înregistra precipitații slabe, mixte. În zonele montane va ninge pe arii restrânse. Vântul va fi slab și moderat. În interiorul arcului carpatic vor fi condiții de brumă.

Marți -4/110C

Vremea va continua să se răcească. Cerul va fi mai mult noros și se vor înregistra precipitații locale. În nordul, nord-estul și centrul țării va ninge, iar în restul teritoriului vor cădea ploi.

Miercuri -8/120C

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile montane. Valorile termice diurne vor crește față de ziua anteri-oară. În interiorul arcului carpatic vremea va deveni bună, dar în sudul și estul țării se va menține rece. Cerul va avea înnorări și izolat se vor înregistra precipitații slabe. La munte, pe arii restrânse va ninge.

×