x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZĂ METEO 7 martie. Vreme deosebit de caldă

PROGNOZĂ METEO 7 martie. Vreme deosebit de caldă

06 Mar 2016   •   18:43
PROGNOZĂ METEO 7 martie. Vreme deosebit de caldă

Vremea continua să se încălzească în sud, în est și parțial în regiunea centrală, valorile termice devenind deosebit de ridicate pentru această perioadă. În restul teritoriului nu vor exista variații semnificative față de zilele anterioare. Temperaturile se vor încadra în 3 și 22 de grade. Cerul va fi variabil în întreaga țară și noros în jumătatea vestică, unde se vor înregistra precipitații abundente. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea zonelor. În București, vremea va fi caldă și, în ciuda înnorărilor, nu vor fi ploi.


Luni
3/22
Vremea continuă să se încălzească, iar valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale în această perioadă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, dar în vestul țării se vor înregistra înnorări și precipitații. Vântul va avea intensificări temporare.

Marți
0/18
Valorile termice vor marca o ușoară scădere, dar se vor menține ridicate pentru această perioadă. Cerul va fi temporar noros și va ploua în nordul țării și doar pe arii restrânse în resul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte și în est.

Miercuri
1/16
Temperaturile vor scădea, în special în sudul și estul țării. Cerul va fi mai mult noros, înregistrându-se ploi în sud și apoi, local, în restul teritoriului. În zona montană înaltă, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.Vântul va sufla slab și moderat.



Temperaturi în principalele oraşe
Bucureşti 18
Craiova 18
Timişoara 14
Sibiu 17
Suceava 14
Galaţi 16
Constanţa 13
Cluj-Napoca 15
Bacău 15
Baia Mare 15
Iași 16
Oradea 13
Reșița 12
Pitești 18
Brașov 18


Ora la care răsare și apune soarele.
Soarele răsare: 06:42
Soarele apune: 18:12

Presiunea atmosferică în mmHg: 753
Viteza vântului în km/h și direcția: 10 km/h (S-SE)
 

×
Subiecte în articol: meteo