x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 8 februarie. Valori termice ridicate

Prognoza METEO 8 februarie. Valori termice ridicate

07 Feb 2016   •   18:46
Prognoza METEO 8 februarie. Valori termice ridicate

Vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit, în special în zonele intracarpatice. Temperaturile se vor încadra între -10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 14 grade. Cerul va fi variabil, noaptea înregistrându-se înnorări temporare în vest și nord-vest, unde va ploua slab. În nordul Carpaților Orientali și în Apuseni, la altitudini mari, este posibil să ningă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. În Capitală, valorile termice vor fi în continuare ridicate, dimineața și noaptea fiind condiții de ceață.


Ora la care răsare și apune soarele.
Soarele răsare: 07:26
Soarele apune: 17:34

Presiunea atmosferica in mmHg: 772
Viteza vantului in km/h: 6 km/h

Luni
-10/14
Valorile termice vor fi în continuare mai ridicate decât cele obișnuite pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare. Izolat, vor fi precipitații nesemnificative. Vântul va sufla slab și moderat. În sud și în est va fi ceață dimineața și noaptea.

Marți
-5/16
Vremea se menține prea caldă pentru această perioadă. Cerul va fi variabil. În vestul, nord-vestul și centrul țării vor fi înnorări temporare. Pe arii restrânse va ploua slab. La munte, precipitațiile vor fi sub formă de lapoviță sau ninsoare. Izolat, condiții de ceață.

Miercuri
-2/14
Vremea va deveni în general închisă, iar aria precipitațiilor va cuprinde întreaga țara. Va ploua, cu excepția zonelor montane și a regiunii nordice, unde precipitațiile vor fi mixte sau sub formă de ninsoare. Vântul va înregistra intensificări în majoritatea regiunilor.


Temperaturi în principalele oraşe
Bucureşti 8
Craiova 8
Timişoara 13
Sibiu 11
Suceava 6
Galaţi 6
Constanţa 5
Cluj-Napoca 9
Bacău 5
Baia Mare 12
Iași 6
Oradea 12
Reșița 14
Pitești 8
Brașov 8
 

×