x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO 9 februarie. Ploi pe arii restrâse

Prognoza METEO 9 februarie. Ploi pe arii restrâse

08 Feb 2016   •   20:18
Prognoza METEO 9 februarie. Ploi pe arii restrâse
Sursa foto: Mr_Twister/Getty Images/iStockphoto

Vremea va fi în continuare prea caldă pentru această perioadă, cele mai ridicate valori înregistrându-se în vestul țării. Temperaturile se vor încadra între 16 grade și -5 grade în depresiunile Carpaților Orientali. În vestul, nord-vestul și centrul țării, vor fi înnorări temporari, iar pe arii restrânse va ploua slab. La altitudini mari, se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în est, în centru și la munte. În Capitală, temperaturile se vor menține ridicate.


Ora la care răsare și apune soarele.
Soarele răsare: 07:25
Soarele apune: 17:35

Presiunea atmosferica in mmHg: 765
Viteza vantului in km/h: 6 km/h



Marți
-5/16
Valorile termice se vor menține peste cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil în toată țara, iar în vest, nord-vest și centru vor fi înnorări temporare. Izolat, va ploua slab. În zonele montane, se vor înregistra precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare.

Miercuri
-2/14
Aria precipitațiilor se va extinde dinspre vest și va ploua în întreaga țară. În zonele montane, în nord, nord-vest și în centru se vor înregistra precipitații mixte și ninsori în cea de-a doua parte a zilei. Vântul va înregistra intensificări în majoritatea regiunilor.

Joi
-5/11
Temperaturile vor scădea ușor, dar se vor menține peste mediile climatologice specifice lunii februarie. Va ploua în nord-estul țării. În zona montană va continua să ningă. Vântul va înregistra intensificări în majoritatea zonelor, mai ales în sud și pe crestele munților.

B)Temperaturi în principalele oraşe
Bucureşti 11
Craiova 10
Timişoara 11
Sibiu 11
Suceava 10
Galaţi 8
Constanţa 7
Cluj-Napoca 8
Bacău 9
Baia Mare 10
Iași 8
Oradea 13
Reșița 13
Pitești 11
Brașov 9
 

×