x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 29, 30 și 31 august

PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 29, 30 și 31 august

28 Aug 2016   •   19:50
PROGNOZA METEO - Cum va fi vremea pe 29, 30 și 31 august
Sursa foto: Top Photo Corporation/Getty Images/Top Photo Group RF

Vremea va fi senină şi călduroasă, cu vânt slab, în aproape toată ţara. Excepţie face sud-estul ţării. Astfel, în Muntenia şi Dobrogea, dar şi în Carpaţii de Curbură şi estul Carpaţilor Meridionali cerul va fi acoperit de nori şi se creează condiţii de ploaie, însoţită de descărcări electrice şi, izolat, grindină. Local, cantităţile de apă pot depăşi 20 de litri pe metru pătrat. De asemenea, ploi slabe pot cădea şi în sudul Moldovei şi în estul Olteniei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 27 şi 33 de grade, ceva mai scăzute pe litoral. Minimele ajung la 11 grade.

Luni 11/33C

Vreme frumoasă în aproape toată ţara, cu excepţia sud-estului ţării, unde sunt condiţii de ploi însoţite de descărcări electrice. În Muntenia şi Dobrogea ploile pot fi însemnate cantitativ, pe alocuri peste 20 de litri pe metru pătrat. Maxi­mele cuprinse între 27 şi 33 de grade

Marți 12/34C

Vremea se menţine călduroasă în estul Olteniei şi vestul Munteniei, însă în cele­lalte regiuni temperaturile scad. La munte, în centru şi în sud-vest norii acoperă cerul şi apar aversele însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla destul de puternic în sud-est.

Miercuri 7/33C

Ploile pot apărea, în cursul zilei, în zonele montane şi, local, în sudul, estul şi centrul ţării. Cantităţile de precipitaţii pot fi însemnate şi se vor crea şi condiţii de grindină. Noaptea, norii ajung şi în nord-vestul ţării, unde pot cădea ploi de scurtă durată.

 

 

×