x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru 19, 20 și 21 septembrie. Vremea se răcește în toată țara

Prognoza METEO pentru 19, 20 și 21 septembrie. Vremea se răcește în toată țara

18 Sep 2016   •   19:10
Prognoza METEO pentru 19, 20 și 21 septembrie. Vremea se răcește în toată țara
Sursa foto: Ryan McVay/Getty Images

Este așteptată o răcire a vremii, care va fi însoțită și de unele precipitații pe arii mai extinse. Temperaturile vor continua să scadă, în special în regiunile sudice. Cerul va fi mai mult acoperit de nori, vor avea loc averse și descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor fi însemnate la munte și în estul țării. Vântul va avea intensificări la munte, unde se vor forma condiții de grindină. Temperaturile maxime se situează între 20 şi 26 de grade, iar cele minime între 10 şi 20 grade Celsius.

Luni

Vremea va fi instabilă, iar valorile termice vor continua să scadă, în special în sudul țării. Se vor forma condiții de ploaie în toată țara, dar vor fi trecătoare și slabe cantitativ. Temperaturile variază cu câteva grade, atât pe timpul zilei, cât și noaptea.

Marți

Instabilitatea atmosferică va continua să crească și sunt aşteptate averse şi descărcări electrice, dar pe arii restrânse. Valorile termice scad, iar la munte va ploua şi se va forma grindina. Cerul va fi mai mult înnorat, dar cantitățile de apă vor fi moderate.

Miercuri

Valorile termice scad în majoritatea teritoriilor. Cerul va fi acoperit de nori, iar la munte, în nordul şi centrul ţării sunt aşteptate averse, descărcări electrice şi intensificări ale vântului, dar şi în restul ţării pe arii restrânse.

 

 

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 17

Craiova 18

Timişoara 18

Sibiu 17

Suceava 15

Galaţi 18

Constanţa 20

Cluj-Napoca 16

Bacău 16

Baia Mare 18

Iaşi 16

Oradea 19

Reşiţa 18

Piteşti 15

Braşov 16

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare la 07:03 și apune la 19:15

Presiunea atmosferică:  753 mmHg

Viteza vântului şi direcţia: 10 km/h (N-E)

 

 

×