x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru 25, 26 și 27 iulie. Vreme călduroasă, caniculară în sudul ţării

Prognoza METEO pentru 25, 26 și 27 iulie. Vreme călduroasă, caniculară în sudul ţării

24 Iul 2016   •   19:05
Prognoza METEO pentru 25, 26 și 27 iulie. Vreme călduroasă, caniculară în sudul ţării

Vreme foarte călduroasă în toată ţara, care va deveni caniculară în sudul ţării. Cerul este variabil, pe parcursul zilei, cu înnorări temporare după-amiaza în special în zonele de munte, dar şi în arii restrânse din regiunile din vestul şi centrul ţării, când vor fi averse de ploaie, însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile continuă să cadă şi în timpul nopţii în regiunile vestice şi centrale. Izolat pot apărea şi condiţiii pentru căderea grindinei sau de căderi semnificative de precipitaţii.

Luni: 11/35

Vreme caldă în toată ţara, care va deveni caniculară în sudul ţării. În regiunile montane şi în vestul şi centrul ţării pot apărea ploi însoţite de descărcări electrice. Local poate cădea şi grindina. În Câmpia Română temperaturile urcă până la 35 de grade, după-amiaza.

Marţi 13/34

Temperaturile scad uşor faţă de ziua precedentă, însă se vor menţine la valori destul de ridicate, în special în sudul ţării. În vest, centru şi la munte pot apărea ploile, însoţite de descărcări electrice în a doua parte a zilei. Maximele urcă până la 34 de grade.

Miercuri14/35 

Vreme călduroasă în toată ţara, caniculară în Lunca Dunării. La munte şi în regiunile intracarpatice va ploua după lăsarea serii, iar local poate cădea şi grindina. În restul ţării instabilitatea se va manifesta cu totul izolat. Valorile termice ajung din nou la 35 de grade.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 33

Craiova 32

Timişoara 33

Sibiu 29

Suceava 28

Galaţi 33

Constanţa 30

Cluj-Napoca 30

Bacău 31

Baia Mare 31

Iaşi 31

Oradea 31

Reşiţa 32

Piteşti 31

Braşov 29

 

Ora la care răsare şi apune soarele:

Soarele răsare: 05:59

Soarele apune: 20:44

Presiunea atmosferică în mmHg: 757

Viteza vântului în km/h şi direcţia: 7 km/h (N-NE)

×
Subiecte în articol: canicula