x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza meteo pentru 26, 27 si 28 august. Vreme frumoasă în nord, instabilă în sud

Prognoza meteo pentru 26, 27 si 28 august. Vreme frumoasă în nord, instabilă în sud

25 Aug 2016   •   19:50
Prognoza meteo pentru 26, 27 si 28 august. Vreme frumoasă în nord, instabilă în sud

Vremea va fi în general frumoasă, cu un cer variabil, mai mult senin, în jumătatea nordică a ţării. Instabilitatea se va manifesta, în special în a doua parte a zilei, în sud-vestul ţării, unde apar înnorări şi averse de ploaie, neînsemnate cantitativ cu posibile descărcări electrice. Ploi de scurtă durată pot cădea şi pe litoral. Vântul va sufla slab până la moderat, în majoritatea regiunilor, dar va avea intensificări temporare în Muntenia şi Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 şi 30 de grade, în timp ce minimele ajung la 5 grade în Carpaţii Orientali.

Vineri: 5/30

Vreme în general frumoasă, cu temperaturi normale pentru această perioadă. În sud-vest cerul se întunecă spre orele după-amiezei şi vor fi condiţii pentru ploi slabe, de scurtă durată. Vântul va sufla ceva mai tare în sud-estul ţării şi la munte. Dimineaţa poate apărea ceaţa.

Sâmbătă8/32

Vreme în curs de încălzire faţă de intervalul precedent. Ploile se restrâng în sud-estul ţării, în restul teritoriului vremea fiind plăcută, iar cerul senin. Vântul va sufla slab până la moderat în toată ţara, iar puţinele ploi vor fi slabe. Maximele variază între 26 şi 32 de grade.

Duminică9/32

Vreme călduroasă, în special în regiunile de câmpie. Cerul este predominant senin. Instabilitatea atmosferică se manifestă doar în sud-estul ţării, unde sunt posibile ploi de scurtă durată şi de intensitate slabă. Tot în sud-est vântul ar putea sufla ceva mai tare.
 

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 28

Craiova 27

Timişoara 28

Sibiu 26

Suceava 25

Galaţi 27

Constanţa 26

Cluj-Napoca 26

Bacău 28

Baia Mare 27

Iaşi 27

Oradea 27

Reşiţa 28

Piteşti 28

Braşov 25

 

Ora la care răsare şi apune soarele:

Soarele răsare: 06:35

Soarele apune: 19:59

 

Presiunea atmosferică în mmHg: 763

Viteza vântului în km/h şi direcţia: 13 km/h (N-NE)

×