x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Vremea Prognoza METEO pentru 4, 5 şi 6 octombrie. Va ninge la munte

Prognoza METEO pentru 4, 5 şi 6 octombrie. Va ninge la munte

03 Oct 2016   •   19:10
Prognoza METEO pentru 4, 5 şi 6 octombrie. Va ninge la munte
Sursa foto: pexels.com

Marţi 3/20

Va ploua în cea mai mare parte a ţării, iar temperaturile pentru această dată vor fi foarte scăzute. La munte, pe creste, e posibil să ningă, mai ales pe timpul nopţii. Maximele se vor situa în jurul valorii de 20 de grade Celsius. Vântul va sufla în general slab, dar va avea intensificări la munte.

Miercuri -1/17

Va fi frig şi rece, mai ales în zonele centrale, nordice şi nord-estice. Va ploua pe arii extinse, dar în sud-vest sunt aşteptate precipitaţii de scurtă durată şi slabe cantitativ. La munte va ninge în cea mai mare parte a zilei şi vântul va avea intensificări în toată ţara.

Joi -1/16

Valorile termice se vor menține scăzute, dar ploile scad în intensitate. Cerul va fi înnorat, dar aversele vor fi izolate şi de scurtă durată. Vântul nu va avea intensificări, doar la munte, unde e posibil să şi ningă. Dimineaţa e posibil să apară bruma.

Vremea azi pe larg

Vreme de menține deosebit de caldă

Temperaturile vor continua să scadă, chiar mai mult faţă de ultimele zile, şi va fi mai frig decât în mod normal pentru această dată la munte. Cerul va fi predominant înnorat şi va ploua în aproape toată ţara, mai puţin în sud-vest, unde vor fi averse pe arii restrânse.  Vântul va sufla în general slab, cu uşoare intensificări în regiunile montane. La munte sunt aşteptate ninsori la altitudini mari. Temperaturile maxime se situează între 12 şi 20 de grade, iar cele minime între 3 şi 13 grade Celsius.

Temperaturi în principalele oraşe:

Bucureşti 20

Craiova 18

Timişoara 15

Sibiu 16

Suceava 15

Galaţi 22

Constanţa 23

Cluj-Napoca 15

Bacău 19

Baia Mare 13

Iaşi 19

Oradea 13

Reşiţa 18

Piteşti 20

Braşov  13

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 07:20

Soarele apune: 18:47

Presiunea atmosferică: 760 mmHg

Viteza vântului:  11 km/h (N-E)

 

 

×