x close

Prognoza METEO pentru 9, 10 și 11 noiembrie: Vreme răcoroasă

0
08 Noi 2017 - 19:10

În sudul și în estul țãrii, vremea va fi în general închisă și va ploua pe arii extinse. La munte, la altitudini mari, mai ales în cursul zilei, precipitațiile vor fi și sub formã de lapovițã și ninsoare. Vântul va sufla în general slab până la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, în sud-vest și pe arii mai restrânse în rest. Mai ales la începutul zilei și noaptea, în zonele joase de relief din centru, sud și est, local, se va semnala ceațã.

Astăzi -3/14

Cerul va fi mai mult noros în toatã țara și va ploua ziua mai ales în sud-vest, iar noaptea local și în restul teritoriului. În zona montanã, la altitudini mari, în cursul nopții vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificãri la munte .

Vineri -3/14

Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare  în zonele joase de relief, din sud, centru și est. În Dobrogea, Muntenia și sudul Moldovei ceața va asociatã cu burnițã sau ploaie slabã. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificãri pe crestele montane.

Sâmbătă -3/13

În nordul și în vestull țãrii, vremea va fi în general închisă și va ploua pe arii extinse. Vântul va sufla în general slab până la moderat, iar la munte va avea unele intensificãri. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse în zonele joase de relief va fi ceațã.

 

Temperaturi în principalele oraşe:                                               

Bucureşti 11 precipitații

Craiova 11 nori

Timişoara 13 nori

Sibiu 10 nori

Suceava 7 nori

Galaţi 11 precipitaii

Constanţa 13 precipitații

Cluj-Napoca 11 nori

Bacău 9 precipitații

Baia Mare 11 nori

Iaşi 10 precipitații

Oradea 11 cer variabil

Reşiţa  10 precipitații

Piteşti 10 precipitații

Braşov 9 precipitații

Ora la care răsare şi apune soarele

Soarele răsare: 07:06 Soarele apune: 16:52

Presiunea atmosferică: 767 mmHg

Viteza vântului:   10 km/h (S-V)

 


 

Ştiri din .roPUBLICITATE
 
Serviciul de email marketing furnizat de